Marirea potentei | Pastile pentru potenta
tigare electronica

joi, 4 august 2011

Marirea potentei

Intotdeauna e preferabil ca marirea potentei sa fie efectuata prin mijloace naturale. Exista si posibilitati de partea cealalta a baricadei. Multi barbati se complica cu tratamente bazate pe pastile cu continut chimic, sau chiar merg mai departe si risca interventii chirurgicale. In ambele cazuri, urmarile pot fi extrem de neplacute si pot aparea reactii adverse. Cand ai la indemana o multime de remedii naturale care duc la imbunatatiri considerabile, de ce sa te hazardezi inutil?
Libidoul barbatilor poate fi afectat grav de fumat, alcool sau droguri recreationale. Fumatul restrictioneaza circulatia sangelui catre penis, consumul de alcool, pe termen lung, duce la disfunctii erectile. Un start potrivit in vederea realizarii procesului de marire a potentei ar fi reducerea consumului, preferabil chiar incetarea fumatului si utilizarii drogurilor.



Insuficientele legate de potenta depind in stransa masura de nivelul de testosteron, hormon care controleaza libidoul. Un nivel scazut de testosteron duce de regula la potenta redusa. Neajunsul respectiv poate avea mai multe cauze. Lipsa de vitamina B si de zinc, de exemplu. O ajustare usoara a dietei zilnice, prin adaugare de alimente ca orez brun, branza, carne de curcan, stridii pentru continut bogat in zinc, si oua, avocado, somon sau banane pentru vitamina B, poate conduce la imbunatatiri pentu nivelul de testosteron.

Un alt remediu folosit pentru marirea potentei este includerea de Gingko Biloba in alimentatie. Aceasta planta e folosita in Asia de sute de ani pentre a creste fluxul de sange catre creier. Un efect care deriva de aici e si intensificarea circulatiei sanguine catre penis. Cum fluxul de sange e vital pentru a mentine erectia, concluzia e usor de dedus.

Si totusi, pentru a observa imbunatatiri vizibile si pentru a constata ca marirea potentei e palpabila si poate fi cuantificata, se recomanda tratamente cu suplimente alimentare ca Virilius sau Virility Max. Acestea au continut exclusiv natural, reprezentand un mix de plante care actioneaza ca o sinergie in vederea imbunatatirii vietii sexuale. Nu exista reactii adverse si rezultatele apar rapid. Marirea potentei nu e singurul beneficiu. Veti constata si o intensificare a orgasmelor, plus o stare de bine generala care se simte in intreg organismul. Toate motivele ca sa parasiti conul de umbra care va intuneca viata sexuala si sa iesiti din nou "la soare".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu