Prelungirea erectiei | Pastile pentru potenta
tigare electronica

marți, 8 martie 2011

Prelungirea erectiei

Odata cu avansarea in etate devine din ce in ce mai dificil sa iti mentii erectia, ca sa nu mai vorbim de prelungirea erectiei. Ca traseu, din punct de vedere sexual, perioada de varf incepe la barbati de undeva din adolescenta si tine pana in jurul varstei de 30 de ani. De aici incolo, lucrurile incep sa urmeze un trend descendent. Din fericire, exista sperante sa va bucurati de prelungirea erectiei si dupa aceasta varsta. Sa incepem cu cateva remedii simple:

Exercitiile fizice pot aduce un aport la combaterea disfunctiilor erectile, si pot avea o contributie benefica pentru prelungirea erectiei. Conform unui studiu efectuat pe 30.000 de barbati, s-a constatat ca 30% dintre subiecti au observat o ameliorare a problemelor cu erectia, in urma efectuarii unui set specific de exercitii fizice.




Atentie la dieta! Poveste e veche, dar morala e actuala. Concentrati-va pe fructe si legume. Exista fructe cu insusiri afrodisiace, ca de exemplu murele, capsunile sau afinele. Aceste tipuri de fructe contin antioxidanti. Antioxidantii se lupta cu radicalii liberi din fluxul sanguin. Radicalii liberi, lasati in voie, scad nivelul de oxid nitric. Ce e oxidul nitric? E un compus chimic ce da o mana de ajutor la dilatarea vaselor de sange. Daca se asigura dilatare buna aici, rezultatul direct consta in prelungirea erectiei, o erectie mai puternica si de durata.

Mai sunt exercitiile de tip Kegel care functioneaza si ele pentru prelungirea erectiei. Ele se ocupa cu intarirea muschiului pelvian, care controleaza intensitatea erectiei si volumul de sperma ejaculat. Sunt usor de practicat. Cand va opriti fluxul urinar in timp ce sunteti la toaleta si reluati procesul de mictiune, tocmai ati efectuat primul exercitiu Kegel. Stabiliti o serie de repetari si puteti observa imbunatatiri in ceea ce vizeaza prelungirea erectiei.

Totusi pentru a constata o optimizare reala la nivelul prelungirii erectiei, si implicit la nivelul imbunatatirii vietii sexuale, concetrati-va pe inceperea unui tratament cu suplimente alimentare. E de preferat ca pastilele respective sa contina o serie de ingrediente 100% naturale, folosite in compozitie pentru a tinti ca obiectiv, pritre altele, si prelungirea erectiei . Acestea ar fi:

- Epimedium

- Tribulus Terrestris

- Panax Ginseng

- Rhodiola Rosea

Putine suplimente alimentare reusesc sa adune aceste ingrediente la un loc pentru a asigura o prelungire a erectiei vizibila. De obicei, mixul de extracte de mai sus se gaseste in pastile precum Virility Max sau So Hard. Pilule respective si-au demonstrat de-a lungul utilizarii lor rolul esential in imbunatatirea vietii sexuale, si in prelungirea erectiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu