Alimente pentru potenta | Pastile pentru potenta
tigare electronica

marți, 29 martie 2011

Alimente pentru potenta

Pentru a stimula libidoul ( dorinta sexuala ) si pentru a aduce un plus la nivelul cresterii potentei, exista si metode mai accesibile de a atinge acest tel. Una dintre acestea ar fi consumul unor anumite alimente. Diverse substante din aceste alimente pentru potenta pot lucra pe post de catalizatori pentru stimularea potentei. Analizand si extragand cele mai eficiente ingrediente, putem elabora o lista de alimente pentru potenta care aduc beneficii in imbunatatirea performantelor sexuale.

Ardeiul iute. Se stie ca ardeiul contine o substanta numita capsaicina. Capsaicina are rolul de a elibera endorfine in creier. Endorfinele sunt vazute ca substante raspunzatoare pentru nivelul de multumire si fericire la nivel psihic. Starea de euforie generata de endorfine actioneaza si pe filiera de libido marit, deci potenta imbunatatita.




Ciocolata se poata incadra si ea in randul alimente pentru potenta. Se stie ca ciocolata are rol de afrodiziac. Contine triptofan, din nou o substanta care ajuta la eliberarea de serotonina, care contribuie si ea la starea de bine a organismului. De asemenea ciocolata contine si feniletilamina, un ingredient ce duce la amplificarea dorintei sexuale. Un plus aici pentru ciocolata amara care detine o concetratie mai mare de aceste substante.

Stridiile. Deja ideea de stridii duce cu gandul la intimitate si apropiere, promiscuitate. Si nu degeaba. Stridiile sunt bogate in zinc, o minerala care asigura o productie mai bogata de testosteron. Testosteronul e hormonul direct raspunzator de reglarea nivelului de libido, atat la barbati, cat si la femei. De asemenea, zincul ajuta la cresterea secretiei de lichid seminal si imbunatateste vizibil potenta sexuala la barbati.


Avocado. E o sursa de energie deloc de neglijat, pentru o activitate sexuala optima. Avocado intra in categoria alimente pentru potenta, pentru ca e bogat in grasimi mononesaturate ( care ajuta la scaderea colesterolului si la protejarea inimii ), minerale, vitamina B6 si acizi grasi omega-3. Acesti acizi grasi actioneaza la nivelul imbunatatirii dispozitiei, si au efect in cresterea dorintei sexuale.


Ca tot veni vorba de vitamina B6,si sparanghelul se incadreaza pe lista de alimente pentru potenta, din acest punct de vedere, ca sursa. Pe langa asta, sparanghelul contine si folati, raspunzatori pentru intensitatea excitatiei si a orgasmului. Consumul de sparanghel ajuta si la cresterea nivelului de vitamina E, o alta minerala utila in secretia de hormoni sexuali, atat la barbati, cat si la femei.

Mai exista si alte surse care pot fi incadrate in grupa alimente pentru potenta. Totusi, pentru un efect eficient la nivelul imbunatatirii potentei, dieta bazata pe aceste alimente pentru potenta, trebuie insotita si de urmarea unui tratament concentrat pe suplimente alimentare, care sa fie complementare in procesul de a imbunatati performantele sexuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu