Impotenta psihogena | Pastile pentru potenta
tigare electronica

luni, 7 martie 2011

Impotenta psihogena

Impotenta psihogena se manifesta in momentul in care barbatul este incapabil de a obtine sau mentine erectia din cauza unor factori strict determinati de activitatea creierului. Unul dintre cele mai comune cazuri de impotenta psihogena este cea determinata de stres sau anxietate.
Din punct de vedere medical, impotenta psihogena ar trebui sa fie cea mai usor de tratat forma de impotenta insa, datorita caracterului barbatesc (frica sau jena de a vorbi despre problemele lor sexuale), aceasta se transforma intr-una din cele mai greu de tratat forme de impotenta. Impotenta psihogena se trateaza, in faze initiale, printr-o simpla vizita la psiholog.
Insa, daca nu este tratata de la inceput, impotenta psihogena actioneaza ca un adevarat efect de domino. Este determinat de anxietate si, in viitor, va determina o alta anxietate mult mai greu de combatut.




Un alt remediu pentru a trata impotenta psihogena pot fi suplimentele alimentare pentru marirea potentei.
Barbatul care administreaza cateva capsule pentru marirea potentei si care va fi in stare sa obtina si sa mentina o erectie ferma mai mult timp, va scapa de anxietatea si sentimentul de esec din punct de vedere sexual, astfel redobandindu-si increderea in sine si, atata timp cat va avea o atitudine pozitiva legata de performantele lui sexuale, va scapa de impotenta psihogena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu