Impotenta masculina | Pastile pentru potenta

duminică, 14 august 2011

Impotenta masculina

Impotenta masculina, ca incadrare poate fi impartita in doua ramuri. Una e reprezentata de incapacitatea barbatului de a efectua un act sexual, a doua e reprezentata de imposibilitatea de a procrea.

Cand actul sexual nu se poate realiza, fenomenele adiacente sunt absenta orgasmului, ejacularea precoce si lipsa erectiei. Avand in vedere aceste neajunsuri, impotenta masculina reprezinta o adevarata drama pentru un barbat, iar prezenta ei se rasfrange negativ si asupra femeii, lovind la nivel psihic.

Ce cauzeaza totusi aceasta afectiune teribila? Cauzele sunt adeseori de natura psihica. Influenta psihica duce la tulburari in fuctionarea maduvei spinarii. Maduva este cea care se ocupa de activat mecanismul erectiei, si din moment ce este afectata, erectia are la randul ei de suferit.

Cand problemele persista, multi barbati cauta refugiul in cele mai nepotrivite locuri. Isi ineaca amarul in alcool, de exemplu. Cred ca, facand asta, isi pot depasi temerile si angoasele si pot obtine o erectie. Efectul e total opus. Barbatul, din pricina frustrarii, devine violent si lipsit de tact. Iar primul mediu in care isi manifesta chinul interior, e in cadrul cuplului. Daca ratarile sexuale se inmultesc, toate sunt premisele sunt acolo pentru instalarea impotentei masculine.Un barbat impotent nu simte ca este barbat. El sufera din cauza asta. Daca frigiditatea la femei nu este considerata o afectiune, nu acelasi lucru se poate spune despre impotenta masculina. Barbatul nu mai are energie, nu mai are putere de munca, nu mai stie prin ce este valoros. Pe scurt, nu mai e barbat.

Pe langa asta, barbatii pot dezvolta si incapacitatea de a iubi, care poate fi resimtita ca o mare absenta. Desi barbatii pot tanji in secret dupa marea iubire, impotenta psihica ii impinge sa dea vina pe femei, pentru ratarea idealului. Pe femei si, implicit, pe incapacitatea lor fizica, impotenta masculina propriu-zisa.

Impotenta psihica merge mana in mana cu cea corporala.Unii barbati ajung la medic si unele cupluri ajung la psihoterapeuti. Multe disensiuni si dezacorduri pot deriva din aceste probleme masculine si urmarile pot fi dure, mergand pana la separare si divort.

Problema e ca multi barbati, dintr-un profund sentiment de rusine si jena, ezita si evita sa apeleze la ajutor specializat. Prefera sa-si mascheze si sa-si ingroape adanc durerea. E o presiune prea mare insa, pentru a fi suportata, si cand frustrarile rabufnesc, iubirea fizica este profund tulburata.

Acolo unde psihoterapia nu poate face nimic, e timpul ca impotenta masculina sa-si intalneasca un adversar pe masura, cand cauzele sunt de natura fizica. Exista o serie de suplimente alimentare, al caror continut, exclusiv natural, lupta cu impotenta masculina si de cele mai multe ori castiga batalia. Lipsite de reactii adverse, aceste suplimente pot salva o relatie, o legatura, o iubire, si nu in ultimul rand, pot salva barbatul insusi. Daca cititi acest blog, stiti desigur ca cele mai bune remedii pentru impotenta masculina sunt pastilele Virility Max si Virilius.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu