Potenta maxima | Pastile pentru potenta
tigare electronica

sâmbătă, 20 august 2011

Potenta maxima

Cand spui potenta maxima, sa nu va ganditi la peformante sexuale de super-erou. Nu, potenta maxima inseamna sa fii in deplinatatea formei tale sexuale, gata la orice ora din zi si din noapte sa-ti satisfaci ca la carte partenerul.

Pentru a fi la nivel de potenta maxima,  barbatul trebuie sa isi stearga orice urma de nesiguranta din minte, pentru ca acolo se naste unul dintre cele mai puternice forme de impotenta, impotenta psihogena. Creierul este organul principal sexual al omului. De acolo pleaca tot.

Exista insa si impotenta fizica, propriu-zisa, un adevarat cosmar pentru orice barbat. Incapacitate totala de a obtine o erectie si de a duce un act sexual la bun sfarsit. Pare o distanta enorma de la impotenta la potenta maxima, dar exista scurtaturi.

Remediile sunt indicate sa se prezinte in forme naturale. Bineinteles, incluzand a priori si un stil de viata echilibrat. Mai putin alcool, droguri usoare, tigari, mancaruri nocive. Mai multa miscare. Dar nu ajunge. In numele conceptului de potenta maxima e nevoie de o alta clasa de tratament.

Cea mai indicata forma de tratament e aceea cu suplimente alimentare, create exclusiv din extracte de plante. Stadiul pur, natural exista, doar ca trebuie modificat si combinat in diverse melanjuri pentru a-si aduce aportul la obtinerea stadiului de potenta maxima.

Suplimentele alimentare sunt lipsite de efecte adverse, nu prezinta riscuri de sanatate. Exemple ca Virility Max sau Virilius sunt ilustrative pentru posibilitatea transpunerii stadiului de potenta maxima in realitate. Pe langa erectii mai ferme si rezistenta mai indelungata, orgasme mai intense si circulatie intensificata a sangelui in penis, suplimente se comporta ca niste vitamine cu rol tonic in functionarea organismmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu