Medicamente pentru potenta | Pastile pentru potenta
tigare electronica

marți, 6 septembrie 2011

Medicamente pentru potenta

Denumirea de "medicamente pentru potenta" e un pic impropriu formulata. Termenul de "medicamente" e incadrat intr-o serie de restrictii rigide. E un pic riscant sa te joci cu el, mai ales cand atribui calitati inexistene de panaceu fiecarui rebut de "solutie" care se regaseste sub umbrela "medicament pentru potenta".

In loc de acest termen, se prefera solutia alternativa, remediu pentru potenta. Remediile pentru potenta sunt reprezentate in forma lor cea mai eficienta sub denumirea de suplimente alimentare, un fel de vitamine, daca vreti. E de preferat sa se lucreze cu aceste forme de tratament pentru ca:

- spre deosebire de medicamente, nu trebuie aprobate de o institutie special creata pentru acest lucru.
- au o deschidere mai larga spre public, fiind practic la indemana oricui simte care are nevoie de un imbold in viata sa sexuala si nu numai.
- suplimentele alimentare nu au nevoie de prescriptie medicala pentru a putea fi utilizate
- suplimentele alimentare nu prezinta contraindicatii sau reactii adverse.

DAR! NOTA BENE! Suplimentele alimentare ideale pentru a actiona ca niste medicamente pentru potenta, trebuie sa aiba o compozitie de ingrediente exclusiv naturale, pentru a se evita complicatiile si eventualele efecte nocive. Efectul de imbunatatire a potentei este cel mai bine reliefat cand se opteaza pentru o suita de extracte de plante si vitamine de forma:

- Vitamina E

- Gingko Biloba

- Extract de frunze de Epimedium

- Panax Ginseng


- Fructe de paducel

- Extracte de seminte de palmier pitic


In afara de denumirile relativ fistichii, aceste ingrediente si-au demonstrat eficienta in a face uitate neajunsurile legate de impotenta si disfunctiile erectile. De aceea, suplimentele Virility Max sau Virilius, de pilda, care inglobeaza toate aceste extracte, reusesc sa faca fata cu brio pericolelor si simptomelor legate de impotenta. Acest aspect e in corelatie cu celelalte efecte benefice generate de aceste suplimente alimentare. Pana la urma, sunt si un fel de vitamine, dotate cu proprietati tonice pentru intregul organism.

In concluzie, e de preferat sa se opteze pentru suplimente alimentare in loc de medicamente pentru potenta, o denumire pana la urma, prea plina de promisiuni ce se dovedesc cel mai adesea desarte.

Un comentariu:

  1. Buna ziua!

    Imi permit sa ofer si eu o opinie in legatura cu articolul dvs. Sunt de acord ca o alimentatie sanatoasa, un stil de viata potrivit si reducerea stresului pot contribui considerabil la imbunatatirea vietii sexuale. Sunt insa de parere ca si consumul de stimulente sexuale, afrodisiace pentru barbati sau pentru femei, are un efect extraordinar iar riscuri nu exista, intrucat acestea sunt facute pe baza de plante. Eu personal am incercat produsele naturale de pe www.aphrodiziaque.com si sunt foarte multumit!

    RăspundețiȘtergere